Шукати в цьому блозі

четвер, 25 грудня 2014 р.

УРОЧИСТЕ ЗАВЕРШЕННЯ РАЙОННОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ-2015"





8 коментарів:

  1. Вітаємо із перемогою у конкурсі. Бажаємо творчої наснаги і успіхів!

    ВідповістиВидалити
  2. Я навчаюся у Малик Юлії Володимирівни , я дуже задоволений її викладанням. Вона навчає правильно поводитися у суспільстві. Приємна у спілкуванні.
    Я пишаюсь що в мене такий вчитель!
    Вітаю !!!

    ВідповістиВидалити
  3. Я навчаюся у Юлії Володимирівни Малик, мені дуже подобається як вона викладає предмети у школі, знею можна побалакати на різні теми. Вона дуже добра, я дуже радий що у мене є такий вчитель.Вітаю з перемогою у конкурсі!!!Бажаю успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю Вас,Юліє Володимирівно з перемогою!Ви неперевершений вчитель!Дуже добра,розуміюча та розумна людина і вчитель)Я дуже рада що маю честь навчатися у вас!Дякую Вам за все,успіхів!)

    ВідповістиВидалити
  5. Малик Юлія Володимирівна є на рідкість дуже розуміючим і добрим вчителем. Вона завжди знає, як зацікавити дітей на своїх уроках. З радістю допомогає своїм учням, якщо їм щось не зрозуміло. Я бажаю їй успіху та творчого натхнення!!!;)

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю вас з перемогою Юлія Володимирівна.Я дуже радий що ви мій вчитель!Я бажаю вам від щирого серця успіхів й перемог у всьому,)

    ВідповістиВидалити
  7. Мені пощастило навчатись в Юлїі Володимирівни.Можу сказати що вона дуже цікаво викладає та пояснює матеріал.Щиро божаю вам подальших успіхів!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Мені пощастило навчатись в Юлїі Володимирівни.Можу сказати що вона дуже цікаво викладає та пояснює матеріал.Щиро божаю вам подальших успіхів!!!

    ВідповістиВидалити